Acties in 2020

ONTWIKKELINGSPROJECTEN

SOMALIË : eerlijk en kwaliteitsvol onderwijs voor iedereen.

Somalie

De dag van vandaag hebben 262 miljoen kinderen in de wereld geen toegang tot onderwijs. Ze zijn uitgesloten van het recht op leren op een veilige plaats en van het recht op een betere toekomst. Maar dit hoeft niet zo te zijn !

In 2020 steunt ADRA Belgium een onderwijsproject in Somalië in samenwerking met World Vision, Relief International en andere partners.

Dit project heeft tot doel 50.000 kinderen, vrouwen en mannen toegang te geven tot rechtvaardig en kwaliteitsvol onderwijs en zo bij te dragen aan de armoedebestrijding en aan de capaciteitsopbouw van onderwijsinstellingen en administraties.

Wilt u het verschil maken ?

Schenk dit jaar iets tastbaar!

Somalië

Somalie

Kies uw geschenk en maakt mee het verschil!

BE43 3101 0480 0001

Via overschrijving naar de rekening van ADRA Belgium
met mededeling: Somalië + item dat u wil schenken

Dit onderwijsproject maakt deel uit van de grootste mobilisatiecampagne ooit gelanceerd door het wereldwijde netwerk ADRA, in samenwerking met de Adventistenbeweging en andere instellingen: Every Child, Everywhere, In School.

Somalie

Het doel is om de kwestie van onderwijs voor iedereen opnieuw op tafel te leggen bij de wereldleiders en ervoor te zorgen dat elk kind de kans krijgt om naar school te gaan en zijn of haar opleiding af te ronden. Want ondanks de doelstelling ‘scholing voor iedereen tegen 2030’ aangenomen door de VN, blijft de situatie op het terrein catastrofaal.

Teken de petitie online op ADRA International hier